Wedstrijdverslagen: F1

() • 128 weergaven

Zeldzame nederlaag F1

Vandaag moesten we tegen Always Forward. Het was erg rustig op het BOLcomplex, wij waren het enige team dat thuis moest voetballen deze ochtend. Daarom mocht iedereen uitslapen en begonnen we om 11:00uur onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Tijmen Vinke. We begonnen met Sam in het doel, achterin Zepp, Boaz en Jitse en voorin Bonne, de jarige Stijn en Tjeerd. In de wissel eerst Jesse en Seger. Peter, de technisch directeur, was helaas afwezig waardoor assistent Erik de eindverantwoordelijkheid had. Het was al snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden, bij Always Forward zaten goede voetballers. Vooral de snelle spits was gelijk al een aantal keer gevaarlijk. Gelukkig kon de verdediging dit gevaar in het begin nog redelijk opvangen maar het doelpunt hing in de lucht en even later moest Sam vissen, 0-1. Het was niet zo dat BOL geen kansen kreeg, Tjeerd alleen voor de keeper, Bonne nog een hele mooie kans maar ook naast. BOL had het geluk niet aan zijn zijde. Doordat BOL wat meer ging aandringen kregen de spitsen van Always Forward nog meer ruimte. Deze ruimte werd goed gebruikt en de 0-2 werd met een mooie boog over Sam in het doel geschoten. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft ging Jitse in het doel. We waren nog maar net begonnen of de derde van Always Forward lag al in het netje door niet heel goed opletten achterin. Maar de mannen waren nu wakker en begonnen aan een heus offensief. We kwamen steeds meer in de buurt van het doel van de tegenstander. Na weer een aanval kregen we een corner. Boaz nam deze en Sam wist hem mooi binnen te schieten. Kort daarna kon Boaz de bal mooi voor zijn linkervoet leggen en schoot hem keihard in, 2-3. Zou het dan nog kunnen? Konden de mannen nog een keer aanzetten om op jacht te gaan naar de gelijkmaker? Ze hebben keihard hun best gedaan maar helaas wist Always Forward nog een keer te scoren waardoor de eindstand van 2-4 op het sorebord stond. Helaas, de eerste competitienederlaag was een feit. Gelukkig waren de mannen het vrij snel vergeten en werd er nog voor Stijn gezongen in de kleedkamer en daarna kon Stijn nog trakteren op een lekker zakje chips. Volgende week tegen koploper Vrone die alle wedstrijden nog hebben gewonnen.