Oud BOL spelers succesvol

() • 144 weergaven

Jort Kos begon het traject richting zijn droom al in oktober van 2014. Jort, toen nog spelend bij csv Bol werd geselecteerd voor de AZ voetbalschool in de regio. Aan het einde van het vorige seizoen besloot Jort de overstap naar AFC’34 te maken waar hij wekelijks onder meer weerstand zou komen te trainen en voetballen.┬áJort werd met nog een aantal AFC’34 spelers geselecteerd om te komen trainen op het nieuwe AFAS-trainingscomplex. Helaas viel Jort in het laatste stadium voor een plekje in AZ onder de 12 jaar maar net af. Eigenlijk kwam direct daarna FC Volendam om de hoek waar Jort zich mocht gaan melden voor een aantal proeftrainingen. Jort die tijdens deze proeftrainingen nog meer AFC’34 spelers mocht begroeten pakte deze kans met beide handen aan. Jort heeft laten zien wat het is om uit te blinken tussen anderen en heeft zo’n 2 maanden na het afvallen bij AZ dan toch zijn plekje bij een bvo weten te bemachtigen.

Misha Engel is al wat langer weg bij csv BOL. Ook hij verruilde BOL voor AFC’34. Misha werd na een paar seizoenen AFC uitgenodigd om bij AZ te komen spelen. Daar heeft hij het afgelopen seizoen in het team “onder-14” gespeeld. Ook in deze leeftijd moet je presteren en wordt er aan het eind van het seizoen gekeken of AZ met je door wil gaan voor het volgend seizoen. Door zijn goede spel en uitstekende instelling mag Misha bij AZ blijven en zal hij volgend seizoen spelen bij AZ onder-15.

Jort en Misha, namens BOL willen wij jullie heel veel succes wensen en natuurlijk heel veel plezier! BOL blijft jullie volgen!