Langedijker All-stars – Oud AZ

() • 139 weergaven

Op zaterdag 21 mei aanstaande is er een wedstrijd van de Langedijker All-stars tegen oud–AZ georganiseerd ter ere van het 90-jarig jubileum van voetbalvereniging LSVV. Om 16.00 uur zal de zorgvuldig geselecteerde crème de la crème van de vier Langedijker voetbalverenigingen BOL, DTS, LSVV en Vrone aantreden tegen de selectie van oud-AZ. In de komende periode worden de All-stars door trainer Sem Wokke (toevallig ook oud AZ-speler) klaargestoomd voor deze krachtmeting met de oud profs. De wedstrijd zal worden geleid door de immer streng doch rechtvaardige Ruud Bossen.

Kortom een mooi spektakel om de lokale coryfeeën te zien strijden tegen de grote namen uit het recente verleden.

Iedereen is welkom op 21 mei a.s., aanvang 16.00 uur op het sportcomplex Voorwaarts van LSVV.

De volgende 5 BOL-ers hebben een uitnodiging mogen ontvangen:
Huibert Jan Bak
Mike Glas
Jacco Bekker
Niek Leegwater
Marcel Engel