Verslag D3

() • 80 weergaven

Hoi voetbal vrienden,

Zaterdag was het dan weer zover. We mochten weer aantreden en wel bij Woudia in Westwoud. Bram had een verassing weekend. De rest van de boys waren aanwezig. Tien uur was de aftrap. Wel een zonnetje maar ook een straf windje over het veld. Acht tegen acht op verzoek van de tegenpartij. Wij vonden dit oké.  De bal rolde. Woudia had de mouwen opgestroopt. En ons team liep er achteraan. Kwam het omdat Bram er niet was???

Het liep voor geen meter. We stonden niet bij ons mannetje. We liepen niet vrij. Je kunt er opwachten totdat het verkeerd gaat. En ja hoor dat gaat het dan ook. Knullig uitverdedigen en 1-0 achter. Dan zou je zeggen we zijn wakker. Het bleef rommelig en onverzorgd. We krijgen meer grip. Een mooie voorzet van Menno en prachtig binnen getikt van Ties betekend de 1-1. De volgende aanval met veel voorbereidend werk van Davy word goed afgemaakt door Menno 1-2. Daarna zien we een prachtige redding van Koen en een gigantische misser van die zelfde Koen. De tegenstander schiet van behoorlijke afstand en geholpen door de wind en Koen verdwijnt de bal in het net. Onze keeper stond helemaal verkeerd. Nog voor de rust staan we 3-2 achter. In de kleedkamer en met wat limonade heeft de coach nog wel wat te vertellen. Het lijkt wel of we nog niet wakker zijn. Een beetje peper mag er bij sommige ook wel in de ………..! 4-2 is het direct na aanvang van de tweede helft. Tjonge tjonge wat gaat het moeizaam. Woudia heeft de buit binnen denken ze. En dat is link tegen BOL. Davy maakt 4-3 het mopperen bij de tegenstander gaat beginnen. 4-4 gemaakt door Tim. Spannend word het. Wie o wie neemt de drie punten mee naar huis. Deze ploeg in onze directe belager. Hier winnen betekent een goede stap naar het kampioenschap. We hebben geluk. Ook de keeper van Woudia had een momentje van vette pech. Wij dus de drie punten. Het was niet geweldig, we kunnen beter en dat moeten we dan ook laten zien. Zaterdag gaan we naar Westfrisia. Ik hoop een mooie wedstrijd en goede inzet.