Sponsor in het zonnetje: JustBetter

• 156 weergaven

csv BOL mag zich gelukkig prijzen met de bijdrage van een groot aantal sponsoren. In de rubriek ‘In het zonnetje‘ zetten we daarom graag zo nu en dan een van onze sponsoren in het zonnetje 🙂 Het eerste bedrijf dat aftrapt in deze nieuwe rubriek is… JustBetter!

Bij de bouw van de nieuwe website van csv BOL hebben we de nodige technische hulp gehad van JustBetter. Als dank hiervoor brengen wij dit bedrijf graag als eerste onder de aandacht in deze nieuwe rubriek. De hulp kwam niet geheel uit onverwachte hoek aangezien Niek Leegwater (speler BOL 1) – beter bekend als ‘El Fenomeno’ – één van de oprichters is van dit bedrijf. JustBetter is een ‘start-up’ en ‘geboren’ op 1 januari 2016. De slogan van het bedrijf luidt ‘Haal alles uit jouw online business’ en verklapt direct dat het bedrijf zich oriënteert op het online kanaal.

Begin dit jaar heeft Niek Leegwater de stap gemaakt om zijn langverwachte droom waar te maken, namelijk: het oprichten van een eigen onderneming die verder denkt dan traditionele internetbureaus. Bedrijven zijn namelijk steeds meer bezig met het samenbrengen van online en offline… JustBetter denkt daarom dan ook breder!

JustBetter bestaat uit een krachtige ervaren online driehoek die essentieel is om alles uit de online business van bedrijven te halen. Samen met Arantes Whittie (UX design) en Pim Ruiter (techniek) heeft Niek Leegwater (zelf van huis uit online marketeer) het bedrijf opgericht. Met meer dan 10 jaar professionele online ervaring en bewezen resultaten probeert JustBetter bedrijven wakker te schudden om geen genoegen te nemen met standaard oplossingen die op de lange termijn geen resultaat opleveren. Dagelijks is JustBetter actief om internet ondernemers / groot MKB te ontzorgen vanaf strategie & concept tot en met succesvolle marketing en exploitatie van hun online kanaal met specialisme op het gebied van e-commerce (webshops).

Kijk voor meer informatie eens op www.justbetter.nl.