Rick & Bram Beerpong-kampioenen!

() • 163 weergaven

Gisteravond was het dan eindelijk zover, een primeur op het BOLwerk: het allereerste Beerpong-toernooi! Na de nodige voorbereidingen en nadat de laatste hand was gelegd aan de poule-indeling, ging om 20.30¬†uur het toernooi van start. Veertien koppels hadden zich aangemeld in de hoop om kampioen te worden, of deden ze het gewoon voor het bier, er was in ieder geval genoeg bier in de omloop ūüėȬ†Met verschillende werptechnieken en tactieken, werden mooie overwinningen behaald.

Nadat alle koppels er¬†drie¬†wedstrijden hadden op zitten,¬†moesten¬†er – vanwege gelijke bekersaldo’s – twee¬†‘sudden death’ rondes gespeeld¬†worden om tot de 4 halve finalisten te komen. Na een zinderende halve finale waren het uiteindelijk de koppels Bram Spaans & Rick van Dijl en Pieter Bas den Hartigh & Janos Lijten die aan het langste eind trokken en het tegen elkaar mochten opnemen in de finale. Na een korte plaspauze werd door beide koppels voor de laatste keer¬†de tactiek besproken¬†en met het vizier op scherp ging de finale van start.¬†Na een bloedstollende finale waren de Beerpong-kampioenen bekend: Bram Spaans en Rick van Dijl! Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van de titel, en alle deelnemende koppels en supporters… bedankt voor de mooie avond!!

De acitiveitencommissie