Hoe gaat het met… Frank Wagenaar

() • 209 weergaven

In de rubriek ‘Hoe gaat het met‘ laten we je elke maand weten hoe het gaat met een goede bekende van BOL.
Danny de Boer wilde graag weten hoe het gaat met Frank Wagenaar. Je leest het hieronder:

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”40%|60%” colalign=”left|left”]
Vraag,Antwoord
Naam,Frank Wagenaar
Leeftijd,33
School,Hogere Agrarische School Delft
Werk,Crop Analyst bij Dummen Orange
Relatie,Getrouwd met Marit
Kind(eren),Cas van 1 en een 2e onderweg
Hollandse pot of Tanzaniaanse keuken?,Tanzaniaanse keuken. Er gaat niets boven wat Nyama Choma (vlees van de barbecue) met een Kili baridi achteraf (koud biertje). Ondertussen geniet ik echter ook weer volop van de Hollandse pot. Boerenkool met worst of snert smaakt toch beter als het koud is buiten.
Ik blijf thuis voor het volgende TV programma,Suits
Laatst gelezen boek,Inferno van Dan Brown
Club(s),csv Bol
Team(s),De afgelopen maand in 1 + 2 en 5 gevoetbald
Trainer(s),Jorgen Heurter en Arjan Maas
Ik speel het liefste:,Niemand kiest ervoor om linksback te worden… linksbuiten dus!
Aantal trainingen per week,2x per week
Ik speel op voetbalschoenen van het merk (en kleur),Zwarte Copa Mundial. Even wat anders geprobeerd tussendoor maar na hoongelach bij het 5e en twee blauwe teennagels ben ik weer terug bij mijn oude vertrouwde kicksen.
Voetbalkousen onder of over de knie?,Onder de knie
Shirt in de broek of erover?,Shirt in de broek
Assist of doelpunt?,Allebei zelden… maar dan toch een doelpunt 🙂
Favoriete BOL speler?,Thijs de Boer! Bij deze wil ik hem ook sterkte wensen bij zijn herstel. Ik hoop snel weer een keer knus met hem 90 minuten op de bank door te brengen.
Favoriete speler in Nederland?,Davy Klaassen
Favoriete speler in het buitenland?,Arjen ‘El Fenomeno’ Robben
BOL is een mooie club omdat?,Zelfs toen ik de afgelopen jaren maar 1 of 2 keer per jaar kwam voelde het toch als thuis komen… De kantine de sfeer en de mensen heb ik in Tanzania echt wel gemist. Het is ook weer een feest om een balletje te trappen te dollen in de kleedkamer en een biertje te drinken achteraf.
Ik wil graag weten hoe het gaat met:,Jan Paul den Hartigh
[/table]