De nieuwe website van BOL is live!

() • 123 weergaven

Als je dit berichtje leest dan heb je het al gezien: we hebben een nieuwe website! De oude site was behoorlijk ouBOLlig en het werd dus tijd voor een grondige vernieuwing 😉 Ons virtuele thuis is nu weer helemaal van deze tijd. Ook qua techniek: de nieuwe site is nu ook (eindelijk) ‘responsive’, dat wil zeggen dat ‘ie perfect geschikt is voor smartphones, tablets etc.

BOL-app verdwijnt
Door de nieuwe responsive techniek maakt het niet meer uit waarmee je de site bekijkt, en vind je altijd snel wat je nodig hebt. Hiermee is de BOL-app dus overbodig geworden… We hebben daarom besloten om deze app eind deze week uit de lucht te halen. Overigens kun je eenvoudig een snelkoppeling naar de website op je telefoon of tablet instellen, zodat je – net als bij de app – met 1 klik op de site bent.

Schiet ‘m in
Maaaaar….. Het kan natuurlijk altijd mooier en beter (stiekem is een website eigenlijk nooit af). We blijven steeds werken aan het verbeteren, aanvullen, up to date houden etc. Al jullie opmerkingen en suggesties zijn dan ook altijd van harte welkom!

En nog belangrijker: om de website echt van ons allemaal te laten zijn, ontvangen we altijd erg graag alle nieuwtjes, foto’s, wedstrijdverslagen etc. Je kunt ze mailen naar [email protected].