Beer it on!

() • 142 weergaven

Een geweldige avond met bier & vertier: op zaterdagavond 27 februari organiseert de activiteitencommissie een grandioos Beerpong-toernooi! We beginnen om 20.00 uur en gaan door tot het bier op is 🙂

Wat gaan we doen?
Beerpong is grappig en simpel: twee teams zetten ieder 10 cups – deels gevuld met bier – in piramidevorm tegenover elkaar. Vervolgens probeer je om een pingpongbal vanaf een afstandje in één van de cups van de tegenstander te gooien of stuiteren. Lukt dat, dan moet de tegenstander de inhoud van de beker leegdrinken. Het team dat als eerste al zijn bekers kwijt is, heeft het spelletje verloren. Elk koppel speelt minimaal 3 potjes. Natuurlijk zijn er, behalve heel veel glaasjes bier, leuke prijzen te winnen en zorgen wij voor lekkere bittergarnituurtjes.

Doe mee!
We garanderen een hilarische avond dus meld je snel aan 😉 Je kunt je per koppel (2 personen) opgeven door een mailtje te sturen aan [email protected]. Let op: uiteraard moet je wel minimaal 18 jaar zijn…! De inleg bedraagt 20 euro per koppel.